20/7/08

Axioma (tot deixant els números)


Axioma: qui més plora per la crisi, no la pateix

Augmenta el preu del carburant. I els transportistes, pescadors i agricultors protesten. I intenten, com és lògic, aconseguir rebaixes. I no els culpo!
Peta la 'bombolla immobiliària'. I les immobiliàries ploren perquè només poden vendre per 80 milions (sí, encara funciono amb pessetes....), un pis que fins ara venien a 100 i que en val 30.
I ja no poden serguir fent pisos perquè quedin buits.
La paraula crisi surt als mitjans i els acomiadaments es multipliquen per mil perquè les empreses, enlloc de 'macroforrar-se', només es podran 'forrar'.

I nosaltres pagarem més car el carburant, el peix, el pollastre i l'enciam. Seguirem sense poder accedir als lloguers i a les hipoteques (qui les vulgui), ens acomiadaran o els nostres salaris, un any més, romandran estàtics.

I un dia s'acabarà la crisi. I les petrolieres seguiran forrant-se, i les immobiliàries vendran els pisos a 110 i les empreses no tornaran a contractar les persones acomiadades perquè veuran que explotant-los encara més, obtenen més beneficis. I els nostres salaris seguiran igual.

No sóc economista i segur que qualsevol persones que en sàpiga una mica, em dirà que pixo fora de test, però no puc deixar de pensar que ens prenen el pèl.

1 comentari:

Jordi Borràs ha dit...

el pèl i les plomes ens prenen...