10/8/08

Fent més amics


Segurament ara mateix faré encara més amics. En sóc una especialista. Però ja fa temps que estic fins als nassos de sentir que Sánchez Piñol és tan bo. Perquè a mi no m'agrada. De gustos, per sort, n'hi ha per a tothom, però darrerament sembla que si no t'agrada el que escriu aquest bon home, ets una ignorant. Doncs ho sóc, i n'estic ben orgullosa. Perquè crec que no escriu bé, plagia bé.

L'altre dia, un bon amic em diguè que no m'agradava perquè no tenia prou 'cultura Lovecraft' i com estava rodejada d'admiradors de Sánchez Piñol, vaig preferir no donar-hi més voltes.

Però el que em va passar pel cap en aquell moment era més aviat que Sánchez Piñol, em sembla un gran plagiador de Lovecraft... I això, en el fons, suposo que deu de tenir mèrit.

Doncs això, que m'agrada fer amics... i llegir les històries d'en Howard.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi m'agrada Sànchez Piñol i m'agrada Lovecraft... clar que el creador de la saga Chtulu, per un freak com jo, mereix un respecte inacabable. Sabies que hi ha gent que busca incansablement el llibre anomenat Necronomicon per les biblioteques d'arreu del món, quan en realitat no existeix perquè se'l va inventar ell? I la ciutat d'Arkham... Tampoc existeix!

Anònim ha dit...

Anem bé, molt bé. A mi tampoc m'agrada excessivament, tot i que l'utilitzo a classe per donar a conèixer Lovecraft i Conrad, alhora que "Apocalypsis Now". De servir, serveix.
jordimartifont

baiasca ha dit...

Roger, no t'ho creguis pas... el llibre dels morts existeix, però està amagat.... :)

Jordi, quines coincidències, la setmana passada vaig 'reveure' "Apocalypsis Now" i m'alegra trobar algú, més enllà dels meus pares, que tampoc és fan de 'La pell freda'. ja ho diuen els espanyols, 'para gutos, colores'. Ah, i mola tenir un profe que t'ensenya qui és Lovecraft! Això entra al temari? :)

Teresa Bau ha dit...

Discrepo Baiasca... M'encanta en Sánchez Piñol. No he llegit Lovecraft però he llegit Conrad i trobo que sí que s'hi nota la seva influència.

baiasca ha dit...

merci per posar-hi el teu gra de sorra, Mina!
Ja ho dic jo que, sortosament, n'hi ha per a tots els gustos! :)