![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjcCnQ44ALqBau17KG4yc3fGGHAKy_gQbXgIguUztZKxt3Np_Yiud5l3PXambEYKzIjGmZMmpwrASB2eQZWSzoE2O6Dcg0zai7V3-k_v3zQB1ZsVhx7ZgKA2QVADT9kOaRQsRq8y6mmJH0/s200/aliment_155.jpg)
Tot comença d'aquesta manera (o de qualsevol altra, a cada cuina hi ha mil secrets) :
- Netegeu les carxofes i talleu-les en llesques fines, juntament amb els ceps, l’escalunya i l’all tendre.
- Fiqueu les carxofes, els ceps i l’all tendre dins d’una cassola de ferro. Cobriu-ho tot d’oli. Confiteu-ho a foc lent, una hora més o menys.
- Un cop confitat traieu l’oli.
- Afegiu-hi l’arròs i deixeu-lo coure una mica perquè quedi amerat de sofregit.
- Mulleu l’arròs una mica amb el brou que prèviament haureu escalfat. Deixeu que l’arròs absorbeixi el brou.
- Afegiu-hi la pols de ceps.
- Aneu mullant l’arròs. Deixeu-lo coure uns 18 minuts.
- Al final afegiu-hi una mica d’oli del confitat, remeneu-lo i serviu-lo.
Després ve el millor. L'arribada dels amics.
I dilluns, santornem-hi!
4 comentaris:
Cony, aquesta recepta fa bona pinta...
mmmmhhhhh.
hahaha i això que no vas agafar el tuper, pakoreta!
no soc pakoreta, soc grande pakora.
Publica un comentari a l'entrada